Кияни побували на екскурсії по «Заводу Агуша»

12 Травня 2015

28 травня на «Спеціалізованому заводі дитячого молочного харчування "Агуша"» в м. Вишневе (Київська обл.) пройшла захоплююча і пізнавальна екскурсія для батьків і їх діток. Жителі столиці своїми очима побачили усі етапи виробництва сирків, йогуртів і кефіру улюбленої торгової марки, прийняли участь в дегустації продукції і у котрий раз переконалися в її високій якості.

 

 

Вже більше трьох років в місті Вишневе Київській області функціонує «Спеціалізований завод дитячого молочного харчування "Агуша"», що поставляє продукцію в усі регіони України. Свіжим молоком для виробництва дитячих сирків, йогуртів і кефіру завод забезпечують більше 2 тисяч фермерів Київської області, а фруктові наповнювачі закуповуються у ведучих українських і зарубіжних виробників. Якість кожної партії використовуваної сировини перевіряється при надходженні на виробництво і в процесі приготування.

 

За даними сайту http://agusha.com.ua/, продукцію торгової марки вже схвалили більше 18 600 українських мам, а деяким з них навіть трапилася нагода побувати на виробництві їх улюбленого дитячого харчування і у котрий раз переконатися в його якості. Так, у кінці травня на екскурсію по "Заводу Агуша" було запрошено 25 киян – мам і тат, які демонструють найвищу активність на сторінках торгової марки в соцмережах, а також їх діти. Гості високо оцінили сучасне обладнання заводу, інноваційні технології обробки молока і стерильність виробництва.

 

 

 

«Хороше враження! Все чисто і стерильно. Добитися такої ж стерильності вдома неможливо, тому що на кухні завжди хтось є», – відмічає Юлія Дзюба, мама 7-місячного крихітки.

 

 

 

Окрім екскурсії для гостей заводу була організована дегустація дитячих сирків, йогуртів і кефіру, що виготовляються на ньому. При цьому більшість мам відмітили, що серед усієї продукції ТМ «Агуша» найбільше їхні діти люблять саме сирок.

 

«Сирок ми ввели в 10 місяців, і найбільше малюк любить саме його: як тільки бачить упаковку ― сідає і чекає, коли його годуватимуть», – говорить Яницька Людимила, мама з півторарічним стажем.

 

 

Стерильність і хороші смакові якості – далеко не всі переваги продукції торгової марки. Питні йогурти «Агуша» збагачені олігофруктозою – пребіотиком, який допомагає розвиватися власній мікрофлорі травного тракту дитини, сприяючи нормалізації травлення. Дитячі сирки, представлені торговою маркою, – це справжня криниця кальцію, який дуже важливий для формування міцних кісточок і зубів у дітей. А до складу кефіру «Агуша» входить жива закваска кефіру.

 

 

Учасниця екскурсії по заводу, бабуся 3,5-річного малятка, Пустовойт Тетяна Миколаївна, відмітила ще один важливий момент:

 

«Раніше у мене була неправильна інформація про те, що продукція ТМ «Агуша» в Україну привозиться з Росії. І доки воно привезеться, самі розумієте... Але тепер я знаю, що улюблені внучкою сирки виготовляють на заводі під Києвом. Більше того, я подивилася виробництво, і мені все дуже сподобалося. Рекомендуватиму «Агушу» всім!

 

 

 

 

На завершення екскурсії кожен учасник отримав подарунковий пакет з продукцією ТМ «Агуша».

 

За словами батьків, відвідавши «Завод Агуша», вони дізналися багато нової і дійсно корисної інформації про виробництво дитячого молочного харчування. Після побаченого на екскурсії мами у своїх відгуках з упевненістю говорять: Я схвалюю «Агушу»!

 

«Агуша». Схвалено мамами

Постало питання?
Задайте його фахівцеві!
Ірина Матвієнко
Кандидат медичних наук, старший науковий співробітник відділення медичних проблем здорової дитини та преморбідних станів.
Коментарі
8
1
3
2
6
Кількість зареєстрованих користувачів на сайті ТМ “Агуша”
Каталог продукції
Новини Агуша
Про виробництво
Відео
Засинайко
Контакти
Потрібна допомога?
Меню
Вхід
Агуша
Енциклопедія
Дізнатись у спеціаліста
Скарбничка
Лікар Комаровський
Агуша
Енциклопедія
Дивіться інші відео
Комаровського, проходьте
тести і гарантовано
отримуйте подарунки!
Дізнатись більше